Waratah-harvesteripäät kaikkiin metsäkoneisiin Kajaanista

Kysy lisätietoa
Waratah harvesteripäät Kajaanissa

Kajaanin Metsäkonehuolto Oy luottaa huolloissaan korkealaatuisiin ja kestäviin varaosiin. Saat metsäkoneiden varaosat huollolla tai ilman, tarpeen mukaan. Asennamme myös varaosia hallissa tai metsässä tilanteen mukaan. Varaosina käytämme muun muassa John Deeren, Timberjackin, Lokomon ja Perkinsin laadukkaita tuotteita. 


Saat meiltä Waratah-harvesteripäät Kajaanin, Pohjois-Pohjanmaan ja Pohjois-Savon alueella. Yrityksemme on luotettava metsäkoneiden varaosien toimittaja ja asentaja. Kattavaan valikoimaamme kuuluvat myös öljyt, rasvat ja jäähdytinnesteet.

Waratah-harvesteripäiden ominaisuudet

Alustakoneille tarkoitettujen Waratah-tuotemerkin harvesteripäiden valikoima on laaja.


Vastaavat harvesteripäät ovat käytössä ympäri maailmaa. Waratah-harvesteripäät toimivat hydraulisilla syöttömoottoreilla, jotka pyörittävät syöttörullia. Waratah 200 -sarjan erityispiirteenä on kaksirullasyöttö, ja 400-sarja toimii nelivetosyötöllä. Waratah 200 -sarjan malleissa syöttörullia on kaksi kappaletta, molemmilla oma syöttömoottorinsa. Waratah 400 -sarjan mallit pitävät sisällään kaksi paria, eli yhteensä neljä syöttörullaa, joista jokainen on varustettu omalla hydraulisella syöttömoottorilla.

Kysy lisää

Waratah 400 -sarja

Waratah 400 -sarjan harvesteripäät on suunniteltu ensisijaisesti sinulle, joka teet työtä. Sinun on pystyttävä luottamaan kalustosi kestävyyteen ja kannattavuuteen. Sijoita raskaansarjan Waratah-harvesteripäähän, ja näet, miksi kaikki ammattimotokuskit ovat samaa mieltä – Waratah on tehty kestämään. Valikoimastamme löytyvät varmasti tarpeeseesi sopivat harvesteripäät.

Waratah-harvesteripäiden edut

  • Käyttömukavuus on yksi Waratah-harvesteripäiden tärkeimpiä ominaisuuksia. Tarkoituksenmukaisen suunnittelun vuoksi kyseisen sarjan harvesteripäät tarjoavat poikkeuksellisen hyvän näkyvyyden käsiteltävään runkoon. Tehokkuutta ja varmuutta lisää erinomainen ote kaadettavasta rungosta. Waratah-harvesteripäillä on mahdollista käristellä sekä suorat että käyrät rungot, niiden paksuudesta huolimatta.
  • Haastavimpien töiden sujuvuus voidaan varmistaa uusimman anturitekniikan ja ohjausjärjestelmän saumattoman yhteistoiminnan ansiosta. Nämä ominaisuudet mahdollistavat myös erinomaisen mittatarkkuuden. Sahausvirheiden välittämiseksi saha-automatiikka on hiottu huippuunsa. Erilaiset käyttökohteet, kuten harvennukset ja uudishakkuut, on mahdollista hoitaa Waratah-tuoteperheen malleilla.