Metsäkoneiden korjaus ja huolto Kajaanin seudulla

Pyydä tarjous!
Metsäkoneen huolto ammattitaidolla, luotettavasti Kajaanissa

Kajaanin Metsäkonehuolto Oy huoltaa, korjaa ja asentaa laadukkaat varaosat metsäkoneisiin. Palvelemme joustavasti asiakkaitamme, ja meiltä saat metsäkoneiden huoltoa ja korjausta myös suoraan työkohteeseesi. Olemme tehneet metsäkoneiden huoltoa vuosien varrella moneen erilaiseen työjuhtaan, joten tiedämme ja tunnemme koneen kuin koneen erityispiirteet. Ongelmatapauksissa sinua palvelee myös tekninen tukemme numerossa 020 584 6550. Palvelemme mielellämme kaikissa mieltäsi askarruttavissa, metsäkoneisiin liittyvissä asioissa.


Kalustomme mukautuu erilaisiin tilanteisiin ja sijainteihin. Pystymme tekemään huollot ja korjaukset hallillamme, maastossa tai tarpeen mukaan työkohteessasi Kajaanin alueella. Tärkeimmät varaosat löytyvät suoraan hyllystä, ja puuttuvat osat voimme tavallisesti tilata jo seuraavaksi aamuksi. Työkone on arvokas investointi, ja sen on oltava jatkuvasti hyvässä työkunnossa pysyäkseen tuottavana. Joustava palvelumme ei jätä sinua pulaan hankalassakaan tilanteessa.

Huolto ja korjaus yritystoimintasi tueksi

Haluamme auttaa sinua pitämään metsäkoneesi toimintakuntoisena ja tuottavana. Huoltamalla konettasi säännöllisesti säästyt varsinaisilta rikoilta ja niiden aiheuttamilta seisokeilta työkohteissasi. Koneiden säännöllisellä huollolla saat sijoituksellesi parhaan mahdollisen tuoton ja maksimoit koneen käyttöiän sekä tehokkuuden. Päivittäiset työkustannukset pysyvät kurissa ammattitaitoisen, jatkuvan huollon ansioista.


Työkoneen huoltaminen kannattaa pitkällä tähtäimellä, sillä asianmukaisesti huollettu kone on arvokkaampi myös silloin, kun olet aikeissa vaihtaa uudempaan. Työn keskeyttäminen korjauksen vuoksi syö kannattavuuttasi ja pahimmassa tapauksessa vaikuttaa negatiivisesti yrityskuvaan ja luotettavuuteen asiakkaan silmissä. Ota siis yhteyttä jo hyvissä ajoin, jotta voimme yhdessä huolehtia yrityksesi menestyksestä.

Kysy lisää

Anna ammattilaisen huolehtia sijoituksestasi

Pidämme asiantuntevan henkilöstömme tietotaidon ajan tasalla jatkuvan koulutuksen avulla. Voit luottaa siihen, että asentajamme ja huoltohenkilökuntamme tuntevat erilaiset laitteistot ja niiden erikoisvaatimukset. Haluat varmasti pitää huolta siitä, että koneesi käyttöaste ja tuottavuus eivät pääse laskemaan huonon kunnon vuoksi. Olemme joustava apu myös tilanteessa, jossa vahinko on jo päässyt sattumaan ja tarvitset korjausta nopealla aikataululla.


Tilannekohtaisesti räätälöidystä palvelukokonaisuudestamme löytyy ongelmaasi varmasti ratkaisu. Tarjoamme metsäkonekorjaukset ja -huollot, varaosat ja öljyt sekä Waratah-harvesteripäät asennuksella tai ilman. Toiminta-alueemme kattaa laajan osan Kajaanin seutua.


Lue lisää varaosista ja öljyistämme sekä Waratah-harvesteripäistä.